Masterzwemmen Blijf altijd op de hoogte

Masterzwemmen

In februari 2003 is een aantal oud-wedstrijdzwemmers een nieuwe zwemgroep gestart, de Masters. Deze zwemmers wilden wel graag trainen maar niet meer deelnemen aan wedstrijden. Het bleek een schot in de roos!

Door de jaren heen is het aantal zwemmers aanzienlijk gegroeid, gemiddeld liggen er zo’n twintig personen in het water, in leeftijd variërend van twintig tot ongeveer zeventig jaar. Er wordt stevig getraind maar iedereen kan op zijn eigen niveau zwemmen. Zowel beginners als meer ervaren zwemmers zijn welkom. Er is ruimte voor het aanleren van de slagen en het verbeteren ervan. We maken veel gebruik van zwemvliezen (Short-Fins) en handpeddels. Vooral zwemvliezen zijn belangrijk bij het aanleren van de slagen en het is dan ook gebruikelijk om ze t.z.t. zelf aan te schaffen. Kom gerust een aantal keer vrijblijvend mee zwemmen met deze gezellige en fanatieke zwemgroep.

Voor aanvullende informatie: 
Mail: bdimmendaal@dimmie.nl
Tel: 0612604476.

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
UPDATE - publiek weer toegestaan Vanaf morgen is er weer publiek toegestaan tijdens wedstrijden. Lees op… https://t.co/UtMv84qKrx
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier