Tablets voor zwemwijsinstructeurs Blijf altijd op de hoogte
13SEP

Tablets voor zwemwijsinstructeurs

De afgelopen jaren hebben Schuurman-BZC en Beweegwijs  samengewerkt om het zogenaamde ZwemWijs "plan" te ontwikkelen. Hiertoe werden er leskaarten ontwikkelden  en zijn er filmpjes van de technieken die we de kinderen aan willen bieden gemaakt (om de trainers (en de kinderen) te helpen). 
Een grote wens was om deze filmpjes digitaal beschikbaar te hebben en tijdens trainingen in te kunnen zetten. 11 september ging deze wens in vervulling: Tijdens tijdens de ZwemWijstraining van 11 september werden de tablets overhandigd door buurtsport Coach Pim Wegdam.

Al een paar jaar geleden werd gestart met de uitwerking van dit plan en vooral door een goede afstemming vooraf met het bestuur zijn Sandra en Jeanet en Beweegwijs er flink mee aan de slag gegaan.  Met name de (extra) inzet van de Beweeg Wijs buurtsportcoach ( o.a. Mark Wuestman en Pim Wegdam ) ondersteunend aan de kerntrainers (Jeanet en Sandra)   en de jonge (jeugd) coaches, daarbij steeds weer geholpen door andere deskundige BZC trainers en zwemmers maakt het project echt een gezamenlijk succes!  Er zijn heel wat overleggen en vergaderingen geweest waarbij Jeanet en Sandra steeds goed de rode lijn hebben bewaakt.  Dank aan allen voor jullie doorzettingsvermogen!
 

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
UPDATE - publiek weer toegestaan Vanaf morgen is er weer publiek toegestaan tijdens wedstrijden. Lees op… https://t.co/UtMv84qKrx
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier