Vertrouwenscontactpersoon Blijf altijd op de hoogte

Vertrouwenscontactpersoon 
 

Mijn naam is Jeanette Wesselius . In mijn dagelijks leven werk ik als psycholoog binnen de verslavingszorg. Voor BZC mag ik de functie van vertrouwenscontactpersoon (VCP) vervullen. Hiervoor heb ik deelgenomen aan de opleiding voor VCP van NOC*NSF.

Je kunt me bereiken op  vertrouwenscontactpersoon@schuurman-bzc.nl

Als vertrouwenscontactpersoon (VCP) ben ik een aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. Dit is de eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. Ik bied een luisterend oor, geef raad en verwijs door voor geschikte hulp. Als vertrouwenscontactpersoon zal ik niet zelf inhoudelijk de klachten behandelen, maar probeer ik u de weg aan te geven naar een goede oplossing.

Als vertrouwenscontactpersoon ben ik op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Ik kan u informeren over de procedures en mogelijk vervolgstappen of u doorverwijzen naar een gespecialiseerde vertrouwenspersoon van het vertrouwenspunt sport van NOC*NSF, welke getraind zijn om de inhoudelijke begeleiding te geven. Het vertrouwenspunt sport mag u ook rechtstreeks benaderenmaar als VCP ben ik beschikbaar om een eerste verkennend gesprek te voeren(vertrouwenspunt sport tel: 0900-2025590 of zie voor verdere informatie https://youtu.be/bT9FQi9TAwE).

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
UPDATE - publiek weer toegestaan Vanaf morgen is er weer publiek toegestaan tijdens wedstrijden. Lees op… https://t.co/UtMv84qKrx
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier