VRIENDEN VAN BZC Blijf altijd op de hoogte

VRIENDEN VAN BZC

Per eind februari 2018 hangt het ‘Vrienden van BZC’ bord in Zwembad ’t Timpke in Borculo. Op dit bord hangen de namen van de Vrienden van BZC.
 
Het bord is bedoeld voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, maar geen lid kan of wil worden. Denk aan het bedrijf waar je werkt, je buren, je ouders of opa en oma.
 
Als vriend van BZC komt je naam een seizoen lang op het bord te hangen. Je krijgt daarnaast één seizoenkaart voor gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van ons Heren 1 waterpoloteam en je bent van harte welkom op onze nieuwjaarsbijeenkomst.
 
De kosten zijn € 50,- per seizoen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de hele vereniging. Hiermee kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden en extra investeren in goede materialen en het nog beter opleiden van onze trainers.
 
Iedere Vriend van BZC is belangrijk! Vraag eens rond en wijs iedereen op de mogelijkheid om vriend van BZC te worden. Laten we er samen een succes van maken!
 
Aanmelden kan digitaal via het aanmeldformulier.
Vragen of suggesties kunt u mailen naar  vriendenvan@schuurman-bzc.nl
 

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
UPDATE - publiek weer toegestaan Vanaf morgen is er weer publiek toegestaan tijdens wedstrijden. Lees op… https://t.co/UtMv84qKrx
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier