Goede prestatie bij de recreatieve vijfkamp! Blijf altijd op de hoogte

Goede prestatie bij de recreatieve vijfkamp!


Bij de finale van de recreatieve vijfkamp op 6 april 2014 hebben de jongens en meisjes van het sterrenplan, wedstrijdzwemmen en waterpolo de vijfde plaats behaald! 

De Recreatieve Vijfkamp is een wedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar zonder startnummer voor het wedstrijdzwemmen om kennis te maken met wedstrijdzwemmen. Er worden zeven wedstrijden gezwommen waarvan de twee met het minst goede resultaat mogen worden weggestreept, waardoor er vijf wedstrijden meetellen voor het eindresultaat.

Na enige opstartproblemen, waardoor niet aan de eerste vijfkampwedstrijd is meegedaan,  hebben Marian en Judith besloten zoveel mogelijk kinderen de kans te geven het wedstrijdzwemmen te proeven. Bij de vierde wedstrijd deden zelfs 20 kinderen van BZC mee, waardoor het een hele klus was iedereen in te delen. De wedstrijd kent 32 afstanden om op in te schrijven, waardoor niet iedereen twee keer kan zwemmen.

Volgend seizoen zal Marian niet meer beschikbaar te zijn voor de vijfkamp: haar eigen dochters zwemmen ondertussen de officiële KNZB wedstrijden. Zelf is ze bij deze wedstrijden vaak aanwezig als coach. Judith zal de organisatie van de vijfkamp overnemen.

Mocht u vragen hebben over de vijfkamp, dan kunt u die stellen aan Judith

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
UPDATE - publiek weer toegestaan Vanaf morgen is er weer publiek toegestaan tijdens wedstrijden. Lees op… https://t.co/UtMv84qKrx
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier